ØL og snack

Bananer i Pyjamas er en overgæret øl af typen Weizenbock fra Borrenbryg.
Perlende og ufiltreret øl med farve som mørk gyldent rav. Med tæt cremefarvet skum, der har lang holdbarhed og giver fine blonder på glasset. Kraftig, men velafbalanceret duft af frugt og banan. Frisk aromatisk og frugtagtig smag, lidt fed med let syrlig afrunding, som passer perfekt som ledsager til desserter og forretter, og hvorfor ikke prøve den med et af sommerens aller skønneste bær - jordbærret.


Engelsk ordinary bitter er en fortrinlig ledsager til stenbiderrogn på et stykke ristet brød, eller en blinis, det er nemt, og med toppe af purløg, en klat cremefraiche og hakkede rødløg – så bliver det fuldendt.

Engelsk ordinary bitter er en overgæret øltype, med et lyst og rent smagsbillede med en lille note af caramel – herefter en moderat smag af humle. Retten vil kunne serveres som en perfekt velkomst på terrassen.”

 • Weizenbock med jordbær og mascarponecreme

  INDGREDIENSER
  Mascarponecreme
  0,5 liter yoghurt naturel
  125 gr. mascarpone (italiensk ost)
  1 1/4 piskefløde
  2 æggeblommer
  50 spsk. sukker
  kornene fra 1 stang vanilje
  citronsaft

  Fremgangsmåde
  Lad yoghurten dryppe af i et klæde natten over. Stød sukkeret med vaniljekornet. Pisk æggeblommerne hvide og luftige under gradvis tilsætning af sukkeret. Pisk fløden halvstiv. Rør 125 g drænet yoghurt og mascarponen i æggeblommerne. Smag til med citronsaft. Vend forsigtigt fløden i. Hæld cremen i en skål og stil køligt til serveringen.

  God fornøjelse.

 • Fingerrogn er en nem og lækker ølsnack

  INDGREDIENSER
  Blinis
  2 dl mælk
  10 g gær
  60 g hvedemel
  60 g boghvedemel
  1 æg
  1/2 tsk. salt
  2 spsk. fløde
  smør til bagning

  Tilbehør
  50 g stenbiderrogn
  150 g cremefraiche
  1 rødløg

  Gæren røres ud i lidt af den lune mælk. Begge melsorter, æggeblomme, salt og resten af mælken tilsættes og piskes sammen til en jævn blanding. Hæv dejen et par timer. Æggehviden piskes stiv. Fløden blandes i dejen, den stiftpiskede æggehvide vendes forsigtigt i, og blinierne bages på begge sider i smør på blinispande. Anrettes med cremefraiche, der er pisket op, så den kan formes som æg, rogn og hakket rødløg.