Borrevangen Brewery Est. Dec 2014

Borrevangen Brewery blev stiftet i slutningen af 2014 og første bryg blev til i dec 2014.
Selve bryggeriet er et gammelt malkerum på gården, som havde stået tomt i en del år.
Selve bryggeriet er stille og roligt blevet udbygget og automatiseret igennem 2015 og kan i dag lave batch på op til 60 L færdig øl.
Borrevangen har i gennem mange år leveret maltbyg til det åbne marked i hele europa og det er klart vores plan, at vi vil forsøge med eget malt i bryggeriet i 2016.
I 2015 forsøgte vi også at få gang i egen humleavl med stiklinger fra Tyskland, men det gik ikke helt som planlagt, så nu må vi se hvordan de trives i år de kære planter.

I 2015 blev der forsøgt med mange forskellige stilarter og vi fik bla. lavet en rigtig god Oat Meal Stout, som blev udviklet 5 gang før vi var helt tilfredse. Den fik en rigtig god bedømmelse til sjællandsmesterskaberne i 2015.
Vi fik brygget ialt 408 L øl i 2015.

Hvad kommer der til at ske i 2016.
1: Bryggeriet skal bygges om for at udnytte pladsen så godt som muligt.

2: Der skal forskes i en masse nye bryg. Bla har vi lavet forsøgsbryg med hjemstavnsgær fra Munkebo Bryghus som har fremavlet 4 typer gær fra lokale bier omkring munkebo.
Vi bryggede 3 bryg med 3 forskellige typer gær, som er sendt over til bryggeriet for bedømmelse. Dette var en åben udfordring til alle der havde lyst og det blev til lidt over 60 forskellige øl som skulle bedømmes 3 maj af en masse øldommere. Resultatet bliver offentliggjort på Ølfestivalen i KBH 20. maj.  VINDER I KATEGORIEN BEST KOMBINATION MELLEM SMAG/AROME OG ØLLETS NAVNCool


3: Vi deltager med 3 typer øl til DM for håndbrygger til Ølfestivalen... En stout, en weizenbock og en engelsk bitter. VINDER SØLV TIL DM MED VORES WEIZENBOCKCool

4: Der vil forhåbentlig blive plads til et lille hyggeevent i løbet af sommeren, hvor vi vil holde åbent hus med en masse hygge og smagsoplevelser.